Scoala Unghii | Cine te invata
DC Nails Academy, Dorina Codres, unghii, cursuri, acreditare, formare
5
post-template-default,single,single-post,postid-5,single-format-standard,rockpp-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Blog

Cine te invata

Cine te invata

istorie_manichiura2Echipa noastra isi propune sa creeze o elita in domeniul ingrijirii unghiilor pe piata din Romania, printr-o formare riguroasa la standarde internationale. Trainerii Academiei urmaresc sa educe profesionisti, care nu vand doar un serviciu, ci o experienta minunata pentru client. De asemenea, ne dorim sa formam tehnicieni de unghii (manichiura, pedichiura, unghii tehnice gel si acril) ambitiosi si cu umor, cu inteligenta practica, creativitate si dexteritate combinata cu rigurozitatea dezinfectarii si sterilizarii.

Garantam ca fiecare etapa a formarii este inspirata, gandita si sustinuta practic de Dorina Codres, astfel incat, fiecare cursant va avea siguranta ca toate informatiile primite vor fi pe deplin intelese si insusite, asigurand o evolutie spectaculoasa.

dorina codres

DORINA CODRES

“De cand am infiintat DC Nails Academy, am urmarit ca, prin munca mea, dar si a echipei pe care am format-o, sa imbunatesc constant calitatea serviciilor de manichiura, pedichiura, unghii tehnice (unghii false), prin cunoasterea si practicarea serviciilor complexe de ingrijire si infrumusetare a unghiilor. Am considerat ca este extrem de important pentru cursantele sau cursantii care ne-au ales, ca noi, trainerii lor, sa fim la curent cu tot ce se intampla in domeniu la nivel international, motiv pentru care si noi ne specializam continuu si urmam, la randul nostru, cursuri in strainatate. De asemenea, la DC Nails Academy am urmarit sa crestem persoane creative, sa conturam caractere, sa incurajam atitudinea pozitiva si deschisa, comunicarea si spiritul de echipa.”

 

thumb_IMG_3225_1024

TATIANA PANA

“Atunci cand esti in cautarea unui job si vezi ca nu primesti niciun raspuns dupa nenumarate interviuri, incepi sa te descurajezi. Am fost si eu in aceasta situatie, iar lucrul care ma calma si ma facea sa ma relaxez era sa ma apuc sa imi colorez unghiile incercand sa fac si ceva modele pe ele. Asa am avut o revelatie si mi-am dat seama ca mi-ar placea sa fac asta, la un nivel profesional. Am inceput sa ma informez, am cautat scoli, cursuri si, nu in ultimul rand, un trainer bun, ca in final sa pot alege unde as dori sa merg pentru formare. Intamplarea a facut sa aleg foarte bine si mai exact sa aleg un trainer cu o experienta si un har de a preda uimitor, care este deschis in a-ti explica si detalia totul cu o mare daruire. Urmand cursurile Dorinei Codres am descoperit ca imi este utila toata experinta acumulata in timp, ca descopar calitati si aptitudini pe care nici nu banuiam ca le am, iar satisfactia ca am invatat sa fac ceva extrem de bine si calitativ este de nedescris. In plus, in aceasta meserie nu te plictisesti niciodata, apar produse noi, tehnici noi, care duc totul mai departe, evolutiv.
In aceasta scoala nu inveti doar o meserie, ci inveti si cat de importanta esti tu ca specialist, cat de importanta este persoana din fata ta, cum este corect sa o tratezi, pentru ca rezultatul final sa fie unul excelent. Diversitatea de produse cu care lucrezi, tehnologia de ultima ora folosita, vor face din tine un specialist de top.
Pentru toate aceste lucruri, care m-au facut ceea ce sunt astazi, spun un “Multumesc” din suflet doamnei Dorina Codres si DC Nails Academy!
P.S. Alegeti inteligent si minutios unde vreti sa invatati, este “temelia” meseriei, trebuie sa fie una sigura, trainica si de calitate. Pentru mine, in cadrul DC Nails Academy, s-au intrunit toate aceste criterii, iar acum sunt la randul meu trainer in cadrul scolii.”

Fără comentarii

Lăsați un comentariu

Info Confidențialitate Date
Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.