Scoala Unghii | Vrei sa ai propria afacere?
22
post-template-default,single,single-post,postid-22,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Blog

Vrei sa ai propria afacere?

Vrei sa ai propria afacere?

Cursurile noastre iti garanteaza o meserie, fie in tara, fie in strainatate sau daca intentionezi sa pleci sa lucrezi pe un vas de croaziera. Cu specialistii nostri vei invata calitatea de lux a meseriei, cu posibilitati de angajare in cele mai renumite saloane.

La cursuri vei invata inclusiv sa dezvolti tehnici de marketing de servicii, produse si vei putea face clientelor recomandari pentru acasa.

Ai posibilitatea formarii profesionale in cele mai avansate si eficiente metode, urmand si cursuri DC Nails Academy, acreditate de CNFPA, cu diplome ministeriale recunoscute national si international (*cu metoda DC Nails Academy). Este extrem de important faptul ca diploma pe care o vei obtine la DC Nails Academy are toate brandurile cu care se lucreaza in scoala!

Materialele folosite (scrub-uri, masti, manichiura la cald, serum, uleiuri anti aging, tratamente pentru reconditionarea unghiilor naturale, creme de masaj, lotiuni, remover calozitati, remover cuticule, parafina, sistem de gel, sistem de acryl de top etc) si aparatura de care veti avea nevoie pe parcursul cursurilor sunt de ultima generatie, ca in orice salon de top national si international.

Utilizam metode de pregatire moderne: icebreakers, energisers, brainstorming, roll play, studiu de caz, mind mapping, care ne ajuta sa formam atitudini, abilitati si sa dezvoltam maniere de lucru eficiente si rapide.

La noi vei lucra pe freze stomatologice in prelucrarea unghiei, evitand astfel infectiile (cu sterilizare la rece).

Pregatirea practica pe care o veti avea in cadrul scolii reprezinta peste 80% din durata tuturor cursurilor, pe model viu. Astfel, veti avea posibilitatea sa lucrati pe diferite texturi si particularitati de unghii si epiderma, efectuand multiple consultatii si diagnostice.

La cursurile noastre primesti notiuni de psihologie, astfel incat sa abordezi clientele intr-un mod corect, inveti ce inseamna managementul banilor si a timpului, inveti sa gestionezi totul in jurul meseriei pe care ti-ai ales-o.

In cadrul cursurilor veti invata sa controlati timpii serviciilor de manichiura – pedichiura si veti efectua servicii complexe si complete, la fel ca intr-un salon.

Fără comentarii

Lăsați un comentariu